om oss. Eldstaden coaching och karriärutveckling

Jag, Anu Majkvist, har alltid jobbat med människor, inom försäljning, marknadsföring, som personalansvarig och som coach. Min dröm sedan många år var att starta eget inom just att stötta andra och hjälpa dom att nå sina mål. Eldstaden grundades i december 2008, med målet att hjälpa just dig att skapa resultat och bli framgångsrik i ditt liv.

Mest brinner jag för företagande föräldrar. Idag ska vi inte behöva välja mellan familj och karriär. Med hjälp av rätt stöd och planering kan du ha ett balanserat familjeliv samtidigt som du utvecklas i din karriär.

Namnet Eldstaden kom till från att min vision är att alla jag jobbar med ska hitta sin passion, sin glöd i livet, och att göra det så mycket och ofta som möjligt. Det handlar om ditt arbete, ditt företag, din familj eller fritid. Och var hittar du din glöd- i Eldstaden! Små drömmar eller stora visioner- tänk om alla kunde göra det de brinner för? Med hjälp av Eldstaden kan du nå dina drömmar och visioner. Jag som står bakom Eldstaden Coaching är:

Anu Majkvist

Anu Majkvist: Civilekonom och internationellt certifierad coach med 15 års erfarenhet av ledarskap och personalfrågor.  Viktiga områden inom ledarskap för mig är kommunikation, stress och motivation på arbetsplats.

Jag har arbetat mycket med olika HR-frågor, allt från rekrytering till konflikter och teambildning. Jag håller efterfrågade föreläsningar om nätverkande och personligt varumärke.